PREVAJALSKE STORITVE S PRIJAZNIM PRISTOPOM IN KVALITETO!

Mogoče potrebujete kvalitetne prevajalske storitve, pa niste prepričani, koga bi izbrali? Želite paleto storitev na enem mestu, pa ne veste, na koga bi se obrnili? Potem so naše prevajalske storitve z našimi strokovnjaki prave za vas! Z osebnim pristopom, strokovnostjo, hitro odzivnostjo ter kvaliteto vas bodo gotovo prepričali in povsem navdušili. Prevajalske storitve našega podjetja se ponašajo z naborom različnega znanja!

V celoti se prilagodimo vam in vašim željam ter vam na podlagi večletnih izkušenj naših prevajalcev nudimo bogate prevajalske storitve na enem mestu. Posebno oblikovani paketi ali pa individualno zasnovana storitve – za nas ni ovir!

Našim cenjenim strankam nudimo naslednje prevajalske storitve:

 • Prevajanje
 • Pisno prevajanje
 • Lektoriranje
 • Sodno overjeni prevodi
 • Prevajanje spletnih strani
 • Tolmačenje
 • Konsekutivno tolmačenje
 • Simultano tolmačenje
 • Telefonsko tolmačenje
 • Lokalizacija spletnih strani in programske opreme
 • Prevajanje namiznega založništva (DTP)

PREVAJALSKE STORITVE Z OSEBNIM PRISTOPOM!

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri svetovanju ter odločitvi za primeren prevod. Brez težav nas kontaktirajte in izdelali vam bodo neobvezujočo ponudbo, za katero smo prepričani, da vas bo navdušila. Naša ekipa posameznikov vam bo nudila prevajalske storitve, ki se odlikujejo na podlagi številnih referenc ter znanj. Poleg izobraženih prevajalcev, bodo naše prevajalske storitve navdušile še zaradi enega razloga – hitre odzivnosti!

Osebni pristop

 

Nudimo različne pakete prevajanja. Poleg prevoda lahko naročite še dodatno lekturo besedila ali prilagoditev izdelka jezikovnim, kulturnim in drugim zahtevam ciljnega okolja.

Vaše besedilo je vaše ogledalo in če je polno slovničnih napak, težko razumljivo ali neprimerno sestavljeno, bo na ciljnega uporabnika naredilo vse prej kot dober vtis.

Prevajalci  prevajajo pisna besedila. Tolmači prenašajo sporočila ustno. Omogočajo komunikacijo med sogovorniki s prenašanjem sporočila govorca v prvi osebi.

 

PREVAJALSKE STORITVE V PREKO 40 SVETOVNIH JEZIKOV!

Dandanes na svetu obstaja ogromno različnih jezikov. Za sporazumevanje in strokovnost navadno uporabljamo prevajalske storitve, ki pa morajo biti opravljene profesionalno. Tako dobimo večjo kredibilnost z ljudmi, s katerimi se sporazumevamo. Ne glede na to, kakšno prevajalsko storitev izberete, vedno znova mora biti izvedena tako, da besedilo ohrani pomen ter sporočilo avtorja. Prevajanje angleščine, nemščine, hrvaščine, francoščine in ostalih jezikov je za nas pravo veselje.

Naša dinamična ekipa strokovnjakov uporablja najnovejše metode prevajanja ter ohranja pomen besedila. Tako se lahko popolnoma znebite tiskarskih, slovničnih, slogovnih napak in drugih nejasnosti, ki lahko morebiti nastanejo pri nekvalitetnem prevodu. Z nami boste v očeh tujca izpadli profesionalni ter strokovni. Vsekakor pa je dandanes to še kako pomembno, kajne?

Zatorej – nikar ne odlašajte in nas kontaktirajte! Stopite skupaj z nami v svet tujih jezikov!