Prevajanje iz ruščine

Širok izbor prevajalcev je zagotovilo, da vam lahko večje količine gradiva prevedemo zelo hitro. Pred leti smo za iskraemeco prevajali pametne števce.Prevajanje ruščine postaja vedno bolj pomembno za slovensko gospodarstvo, saj ruski jezik govori čez 350 milijonov ljudi v Rusiji, državah bivše Sovjetske zveze in drugje po svetu. Z Rusijo Slovenija navezuje ogromno poslovnih stikov, na vseh področjih, zato je pomembno, da se ji približamo z učinkovitimi storitvami, in sicer prevajanjem ruščine v slovenščino in s prevajanjem slovenščine v ruščino.

Prevod v ruščino in prevod iz ruščine – za vaše stranke in turiste

Vedno več imate partnerjev v Rusiji.Prevajanje ruščine pogosto naročajo tudi podjetja, ki se ukvarjajo s turizmom. Rusi so postali pomembni gostje in poslovni partnerji v Sloveniji. Prevod v ruščino mora zato biti kakovosten in še posebej natančno pregledan. Napake v prevodu lahko prinesejo napačne informacije , zato vedno naši lektorji pregledajo in lektorirajo prevedeno besedilo.

Prevajanje v ruščino – skrbno in natančno

Euro Prevajalska Agencija za vas prevede tehnična navodila, brošure, medicinske izvide, pogodbe, spletne strani, varnostne liste pa tudi druga, zahtevnejša besedila, recimo tehnično dokumentacijo za avtomobile, znanstvene članke, medicinska besedila, promocijska besedila, filozofske traktate..

Prevajalec ruščine je rusist

Če želite svojim strankam izročiti vrhunski prevod, ki je ne samo preveden, ampak tudi prilagojen rusko govorečim ljudem, je naša agencija prava izbira. Sodelujemo samo z diplomiranimi rusisti oz. prevajalci ruščine, ki imajo večletne izkušnje in v svoje delo vlagajo ogromno znanja in truda. Vsak prevod je skrbno pregledan, preverjan in v primerih dvoma se prevajalec posvetuje z naročnikom.

PREVOD MORA NUJNO PREGLEDATI ŠE LEKTOR

Veliko je garanja pri prevodih različnih strok zato lektoriranje ruščine priporočamo tistim naročnikom, ki bodo prevode objavili ali jih prevedli za uporabo, navodila, priročnikov, ali gre za pravne pogodbe, kjer mora biti vse resnično in natančno prevedeno. V Euro Prevajalski Agenciji za lektoriranje poskrbijo samo materni govorci jezika, ki lahko v prevodu popravijo tudi najmanjše podrobnosti.

 

 

Za ponudbo nas pokličite na 040 66 00 11 ali nam pišite na euro@eurotra.si