Prevod v srbski jezik

PREVAJANJE SRBŠČINE

Nekoč smo se v šolah učili srbohrvaščine. Danes pa so iz tega nastali samostojni jeziki : srbski, hrvaški, bosanski in črnogorski. Prevajanje v srbščino zato zahteva mnogo znanja in dobro je, da se odločite za profesionalne prevajalce – native speakerje. V podjetju Euro Prevajalska Agencija vam lahko ponudimo hitre, kakovostne in strokovne prevode iz srbščine v slovenščino in iz slovenščine v srbščino, lahko pa vam sodno overimo tudi dokumente.

Tudi Srbi se pripravljajo na vstop v EU. Naši prevodi so kvalitetni in natančni. Naši izkušeni prevajalci pa so naravni govorci ciljnega jezika in imajo univerzitetno izobrazbo iz srbščine. Poleg tega vam lahko ponudimo tudi različne jezikovne kombinacije prevodov, na primer prevajanje iz srbščine v angleščino iz angleščine v šrbščino, iz nemščine vsrbščino, iz bolgarščine v srbščino, iz romunščine v srbščino, tako da zares poskrbimo za vse vaše potrebe.

Kako poteka sodelovanje v EU

Po letu 2001 smo bili izbrani za vsa prevajalska naročila, ki so bila pripravljena za Slovenijo. Prevajali smo za Evropsko Komisijo, cca 68 Sodb evropskega sodišča Evropski Parlament in še veliko drugih razpisov nam je bilo naklonjenih.

Kadar koli nas lahko kontaktirate po elektronski pošti euro@eurotra.si, ali pa nas od ponedeljka do sobote od 8. do 18. ure pokličete na 040 66 00 11. V najkrajšem možnem času vam bomo pripravili konkurenčno ponudbo in po potrditvi naročila prevzeli prevod. Vedno se potrudimo, da poskrbimo za vse podrobnosti, zato vam lahko ponudimo tudi lektoriranje besedila. Lektoriranje srbščine je zastonj.

Odločite se za kvalitetno prevajanje v srbščino.

 

Pokličite nas na 040 66 00 11 ali nam pišite na euro@eurotra.si