Sodni tolmači – za vse vrste besedil

Sodni tolmači, ki imajo pridobljen certifikat na Ministrstvu za pravosodje, poskrbijo za kvalitetne sodno overjene prevode v šrbščini,hrvaščino.nemščino, bosanščino po 15 eur. za ostale sodno overjene prevode pa se cene gibljejo od 25 – 35 eur. Sodno overjene prevode vam pripravimo še isti dan. Poleg jezikovnega znanja imajo sodni tolmači opravljen tudi izpit za sodnega tolmača, zato jim lahko mirne vesti zaupate prevajanje različnih dokumentov: rojstni list, diploma, spričevalo, poročni list, izpis iz sodnega registra, Ajpesove izpise, bilance, spričevala, oporoke, izpiske iz sodnih registrov tujih podjetij, potrdila o nekaznovanju, potrdila o stalnem bivališču..

Zavedamo se, da so roki za oddajo listin v javnih ustanovah bistvenega pomena, zato so vam sodni tolmači na voljo ves dan in vsak dan v tednu, tudi v nedeljah in praznikih.. Verjamemo, da boste z njihovimi sodnimi overitvami zadovoljni.

SEZNAM SODNIH TOLMAČEV

V Euro Prevajalski Agenciji se lahko pohvalimo z obsežnim seznamom sodnih tolmačev, ki so zaprisegli Ministrstvu za pravosodje in nekaj smo jih tudi sami šolali. Če potrebujete hitri prevod še isti dan, vam ga bomo omogočili še isti dan.

Sodne tolmače najdete na spisku za celotno Slovenijo.

 

Kontaktirajte nas na 040 66 00 11 ali nam pišite na euro@eurotra.si