Prevod v francoski jezik

Prevajanje francoščine je izredno zahtevna naloga, saj je francoski jezik kompleksen, zato mora imeti prevajalec vrsto let izkušenj ter odličen posluh za jezik. Veseli smo, da se lahko v Euro Prevajalski Agenciji pohvalimo z izurjeno ekipo diplomiranih francistov, ki so izkušnje pridobivali v tujini oziroma še vedno živijo in delajo v francosko govorečih državah. Njihovo znanje je prava garancija, da pri sodelovanju z nami ne morete zgrešiti.

Zagotovili vam bomo hitro in cenovno ugodno prevajanje v francoščino ali prevajanje iz francoščine v slovenščino. Po vašem povpraševanju se v najkrajšem možnem času odzovemo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo in določimo terminski rok izvedbe. Že v naslednjem koraku vas povežemo z enim od naših francistov, ki je usposobljen za izbrano področje.

Zagotovimo vam tudi lektoriranje prevoda

Kadar je besedilo namenjeno objavi in je vsebina strokovna, vam priporočamo, da se odločite za lekturo besedila. Lektor namreč v celoti pregleda slovnično ustreznost besedila in poskrbi, da v ciljnem jeziku vse deluje, kot mora. Prevod lahko glede na vaše želje pregleda tudi naravni govorec francoščine, tako da na enem mestu pri nas dobite res celostno in profesionalno storitev.

Prepričajte se, da smo prava izbira!

 

Za ponudbo nas pokličite na 040 66 00 11 ali nam pišite na euro@eurotra.si