Prevajanje španščine

Večje projekte prevzamejo različno velike ekipe prevajalcev.Prevajanje španščine je mogoče v Sloveniji manj pogosto, zato pa nič manj pomembno. Prevajali smo za Telefonica Argentina kar nekaj let. Tudi Iskraemeco nam je zaupala veliko projektov. Španščina je najpogosteje uporabljen jezik na svetu, ki se govori v Španiji, ZDA, v Srednji in Južni Ameriki, špansko govorečih ljudi je pa več kot 400 milijonov.

Prevajanje španščine v Euro Prevajalski Agenciji

Prevajanje španščine pri nas izvajajo diplomirani hispanisti in native speakerji, ponujamo pa tudi lektoriranje španskega govorca španščine. Lektor prevod prebere, ga ustrezno popravi, torej zamenja kako besedo, slovnično prečisti, in odpravi drobne pomankljivosti, ki se pojavijo zato, ker prevajalec ni materni govorec ali se ni dovolj poglobil in prepričal.

Pri prevajanju španščine v slovenščino svetujemo lektoriranje, ki ga opravi izkušen lektor slovenskega jezika.

Prevajanje španščine hitro in kakovostno

Ključ do natančnih prevodov je prava izbira prevajalca.

Če v vašem podjetju sodelujete s špansko govorečimi deželami, ali se odpravljate študirat v Španijo, vam ugodno in kakovostno prevedemo vso potrebno dokumentacijo. Lahko jo tudi sodno overimo.Če morda dobite poslovne partnerje iz Španije, lahko najamete tudi tolmača, saj ponujamo tudi simultano, konsekutivno , šepetalno,tolmačenje. Velika privatna firma je najela okoli 100 delavcev za katere smo prevedli in sodno overili dokumente v španščino. Naš tolmač vas lahko spremlja na poslovnih sestankih, konferencah ali poskrbi za nemoten potek pogovorov na vaših poslovnih srečanjih.

V Euro Prevajalski Agenciji razumemo, da je poslovni svet nepredvidljiv in da včasih enostavno ne moremo predvideti nepričakovanih poslovnih zapletov. Ne dovolite, da vas zaustavi čakanje na prevod! V naši agenciji se vam prilagodimo in vam v španščino 6 strani prevedemo v 12 urah.

ŠTEVILNI JEZIKOVNI PARI

V določene jezike prevajamo v številne druge jezike. Z nami je prevajanje zanesljiva storitev, ki vam ne jemlje dragocenega časa, ampak poskrbi za nemoteno poslovanje, zato se ga ni potrebno učiti.

 

Za ponudbo nas pokličite na 040 66 00 11 ali nam pišite na euro@eurotra.si