Prevod v madžarski jezik

MADŽARSKI PREVODI

Madžarski jezik sodi v tako imenovano ugrofinsko skupino jezikov in je daljni sorodnik finskega jezika. Glede na to, da so Madžari naši sosedje, se nam je odprl velik trg in potencial v poslovnem svetu. Prevod v madžarščino je ne glede na tip besedila zahtevna naloga, saj je potrebno celoten pomen slovenskega besedila ustrezno pretvoriti in izbrati prave besede, da besedilo v ciljnem jeziku zares učinkuje. Besedilo mora namreč biti jasno, smiselno in berljivo.

Zaupajte strokovnjakom

Pomembno je, da prevajanje v madžarščino ali iz madžarščine v slovenščino zaupate strokovnjakom, ki imajo vrsto let izkušenj. Pri našem delu smo vedno pozorni, da vam dodelimo prevajalca, ki pozna vaše področje in ima bogate izkušnje s prevajanjem določenega tipa besedila. V Euro Prevajalski Agenciji sodeluje več kot 100 prevajalci, lektorji in sodnimi tolmači iz evropskih držav, zato smo zares preverjeno dobra izbira.

Naši prevajalci odlično poznajo pravila madžarskega jezika in mnogi med njimi so tudi naravni govorci. Poleg tega imajo znanje, da besedilo oblikujejo popolnoma po meri ciljnega jezika in na ta način popolnoma izbrišejo sledi prevoda. Vaše besedilo bo ustrezno nagovorilo bralce in doseglo želene učinke.

 

Za voljo smo vam na telefonu 040 66 00 11 ali na e-poštnem naslovu euro@eurotra.si