Profesionalno prevajanje

PROFESIONALNO, KVALITETNO, HITRO IN POCENI

Brez kvalitetnega izdelka bi hitro izgubil stranke.Prevajanje mora biti vedno opravljeno na najvišjem nivoju, vendar pa prenos sporočila iz enega jezika v drugega zahteva kar nekaj znanja in izkušenj. Zaradi prevelike konkurence na trgu in nenehnega nižanja storitev se prilagajamo naročnikom. Pratako je ključnega pomena odlično poznavanje ciljnega jezika in kulture, saj je potrebno tudi način ubeseditve besedila ustrezno prilagoditi. Zato v podjetju Euro Prevajalska Agencija sodelujemo z naravnimi govorci jezika širom sveta, ki znajo namreč ustrezno prilagoditi besedilo in poskrbeti, da prevedejo, tako kot ga želite.

KAKO POTEKA PROJEKTNO DELO

Potrebujete prevod, poiščete ustrezno agencijo in pošljete povpraševanje.

Ponudbo za prevajanje vam v najkrajšem možnem času pripravimo na podlagi vašega povpraševanja. Zato priložite besedilo, katerega boste potrebovali prevedenega, saj lahko na ta način ocenimo število znakov in zahtevnost ter vam pripravimo ponudbeni predračun. Upoštevali bomo popuste, kartico zvestobe in rok oddaje.

Po vaši potrditvi naročila, besedilo predamo ustreznemu prevajalcu, ki je usposobljen za vaše izbrano področje. Besedilo vam vedno pošljemo v dogovorjenem roku ali prej, tako da se lahko na nas 100 % zanesete. Na enem mestu vam zagotavljamo konkurenčne cene in najvišjo kakovost ter vam priskrbimo vse, kar potrebujete. Arhiviramo tudi prevedene dokumente in gradivo,ki ga lahko ponovno koristite.

 

Za ponudbo nas pokličite na 040 66 00 11 ali nam pišite na euro@eurotra.si