Prevod francoščine 21 eur

Prevode francoščine v naši prevajalski agenciji izvajajo diplomirani francisti oz. profesorji francoščine,Direktor mag. Andrej Snedec, je svoje znanje pridobival v Parizu,na sorbonski univerzi 4 leta.Tako sta francoščina in angleščina zanj enakovredna jezika.P revaja iz francoščine v angleščino in iz angleščine v francoščino. Nudimo vam vsa področja, najmočnejši pa smo na tehničnem in pravnem prevajanju v francoščino.

Prevod francoščina – slovenščina

Ko ne veste komu bi zaupali projektno dokumentacijo v francoščini, pogodbe, letna poročilain spletne strani, kataloge, priročnike, razpisno dokumentacijo, nam sporočite ali naspokličite.

Sodne overitve v francoščino so v EURO PREVAJALSKI AGENCIJI najcenejše. V istem   dnevu vam sodno overimo po 20 eur na stran.

Lektoriranje francoščine vam priporočamo, če bo prevedeno besedilo objavljeno.

Prevod slovenščina- francoščina

Skype* Za vaše partnerje v Franciji vam preko skype (snedec.danica) prevedemo online obojestransko:

francosko – angleško             nemško- angleško         italijansko – nemško

Tako boste pridobili veliko časa : čas pa je denar.

 

Lektoriranje francoščine

Prevod, ki ga naredi prevajalec, pregleda še naravni govorec francoščine, torej Francoz, ki odpravi morebitne pomanjkljivosti. Na EURO PREVAJALSKI AGENCIJI opravi večino lektoriranja mag. Andrej Snedec, ki je prevedel in lektoriral 88.000 strani v francoski jezik in iz francoskega jezika.

Lektoriranje, ki ga naročite za prevode, ki ste jih prinesli le v lekturo, opravimo za 10 eur .

Zato za francoščino ne potrebujemo zunanjega sodelavca in je cena na stran za lektoriranje francoščine od 8 eur – odvisno od kvalitete prevoda. Samo rojeni govorec ali dalj čaša živeči v Franciji, ali da je študiral v Franciji, pozna jezik, ki ga prevede.

Lektoriranje lahko naročite tudi za prevode, ki ste jih naredili sami, naša lektura pa stane: 12 eur na stran:1500 znakov brez presledkov.

Prevajanje v 5 urah

Do 4 strani prevoda lahko prejmete že v 5 urah.
Samo sporočite nam na euro@eurotra.si ali pokličite 040 660011