Prevod madžarščine 19,90 eur

Sodelovanje s fakulteto za hungaristiko teče že drugo leto v Brnu. Praksa je zasnovana na dva dela. Prvi oddelek je lektorsko delo, drugi oddelek pa prevajanje madžarščine. Študenti preko AV, online izmenjujemo izdelke, ki jih dokončno popravi lektor Euro Prevajalske Agencije. Zato so naši prevodi madžarščine cenejši in kvalitetnejši..

Danes se madžarski jezik vključuje povsod po Evropi, Kanadi, Turčiji, Južni Koreji, Egiptu, Srbiji, Kitajski, Izraelu, ZDA, prav tako Avstraliji ….

Madžarski jezik sodi v tako imenovano ugrofinsko skupino jezikov in je sorodnik finskega jezika. Glede na to, da so Madžari naši sosedje, se nam neposredno odpira velik potencial v poslovnem svetu. Prevod v madžarščino je zahtevna naloga, saj je potrebno celoten pomen slovenskega besedila ustrezno pretvoriti v madžarščino ter ustrezno izbrati pravilne besede, da je besedilo v ciljnem jeziku učinkovito. Besedilo mora namreč biti jasno, smiselno in berljivo.

Zaupajte strokovnjakom za madžarščino

Pomembno je, da prevode v madžarščino in prevod iz madžarščine v slovenščino zaupate strokovnjakom, ki imajo izkušnje. V EURO PREVAJALSKI AGENCIJI smo vedno pozorni, da vam dodelimo prevajalca, ki pozna vaše področje in ima bogate izkušnje s prevajanjem določene tematike besedila. V podjetju EURO PREVAJALSKA AGENCIJA sodeluje več kot 90 prevajalcev, lektorjev in sodnih tolmačev iz vseh evropskih držav, zato smo zares preverjeno dobra agencija.

Naši prevajalci odlično poznajo madžarščino in mnogi med njimi so naravni govorci. Poleg tega imajo znanje, da besedilo oblikujejo popolnoma v ciljni jezik tako, da je prevod popoln. Besedilo bo zagovorilo bralcem in naročnikom želene učinke in cilje.