Prevod španščine – 24 eur

Španščina je najpogosteje uporabljen jezik na svetu. Govorijo ga v Španiji, ZDA, v Srednji in Južni Ameriki…

Prevajanje španščine v EURO PREVAJALSKI AGENCIJI

Španščino prevajajo diplomirani hispanisti, ponujamo pa tudi lektoriranje, ki ga opravi materni govorec španščine, ki ga ustrezno popravi, če je potrebno in odpravi vse napake.

Pri prevajanju španščine v slovenski jezik vam EURO PREVAJALSKA AGECIJA ponuja popust .

Prevajanje filmov in podnaslavljanje

Evropski parlament je 2007 določil obvezno podnaslavljanje vseh TV oddaj na vseh javnih kanalih EU. Začetek Euro Prevajalske Agencije je bilo podnaslavljanje na POP, A kanalu in TV3.

Podnapisi

Če v vašem podjetju sodelujete s špansko govorečimi deželami, vam ugodno in kakovostno prevedemo potrebno dokumentacijo. Kadar vas obiščejo poslovni partnerji lahko naročite tolmača ali večjezičnega tolmača, dobite tudi konsekutivne in simultane tolmače za sestanke, konference, simpozije…

Prevod španščine za potrebe tehničnih podjetij

V EURO PREVAJALSKI AGENCIJI razumemo, da je poslovni svet v razcvetu in spremenljiv in da včasih ne moremo predvideti poslovnih zapletov. Zato smo vedno pripravljeni reševati prevode v enem dnevu. Opravimo lahko v več jezikovnih kombinacijah.

Poskrbimo za vaše nemoteno poslovanje.

Španski prevodi so ena manj pogostih storitev, ki jih naročajo tudi turistične organizacije in hoteli. V Sloveniji iz leta v leto beležimo ogromno španskih turistov, ki predstavljajo manjši i delež vseh turistov. Zato je pomembno, da se jim približamo v njihovem domačem jeziku in jim ponudimo dobre storitve…