Najboljši prevajalci sodelujejo z nami

EURO PREVAJALSKA AGENCIJA

Zavedamo se, da je prevajanje v veliki meri odvisno od strokovnosti prevajalcev. V našem podjetju se lahko pohvalimo s prevajalci, ki imajo veliko izkušenj. Mag. Andrej Snedec je prevajal že 1987,nato za vladno službo v bivši državim prevedel paje tudi nekaj čeških knjig. Pred osamosvojitvijo pa je ustanovil Oddelek za anglistiko in amerikanistiko, tako je postavil temelje prevajalstva v Mariboru.Vso študijsko pot je posvetil jezikom.

director@eurotra.si

Njegova študijska pot je potekala v Parizu, Birninghemu, Ljubljani. Je več, kot le prevajalec, ampak je študentom pokazal pravo pot do jezika , prevajalcem pa pustil osebni pečat. Poglejte več na našem kontaktu.

Strokovno usposobljeni prevajalci v EURO PREVAJALSKI AGENCIJI

Naši prevajalci so usposobljeni na različnih strokovnih področjih, zato vam lahko ne glede na vrsto besedila zagotovimo vrhunski končni izdelek. Svoje dolgoletne izkušnje na področju prevajanja, prevajalci v podjetju EURO PREVAJALSKA AGENCIJA bogatijo s popolnim , znanjem iz najrazličnejših področij pod mentorstvom številnih akademikov po svetu. Prav zato se z enako mero učinkovitosti lotijo prevajanja dolgih strokovnih besedil, kakor tudi krajših promocijskih, bančnih, pravnih, tehničnih, družboslovnih..

Prevodi so po meri naročnika.

Pokličite na 040 66 00 11 ali nam pišite na euro@eurotra.si