Prevajanje na Euro Prevajalski Agenciji je poceni

Poceni prevajanje na najvišjem nivoju vam lahko zagotovijo le redki in med njimi je tudi podjetje Euro Prevajalska Agencija. Naše poslovanje smo namreč optimizirali tako, da na eni strani sodelujemo s priznanimi in strokovno usposobljenimi prevajalci, ki so večinoma tudi naravni govorci jezika, po drugi strani pa uporabljamo prevajalske programe: Trados, Dejavu, MemoQ, …

Naše cene za prevajanje iz slovenščine v tuje jezike in obratno so ene najugodnejših na Štajerskem, hkrati pa vam pri večkratnem sodelovanju zagotovimo cenejše prevode.

Prevajanje v več kot 90 jezikov.

Zagotavljamo vam kakovostno prevajanje v več kot 90 jezikov, pri čemer glede na vaše specifične potrebe poskrbimo tudi za različne jezikovne kombinacije. Naši prevajalci prevajanje opravljajo že vrsto let, zato jih poleg odličnega poznavanja jezika in talenta odlikujejo tudi bogate izkušnje in dobra praksa.

Vsak prevajalec je strokovnjak na specifičnem področju, kar pomeni, da odlično pozna terminologijo in vse druge posebnosti posamezne stroke, tako da vam lahko vedno zagotovimo brezhibna besedila. Po potrebi končni izdelek pregleda še lektor, ki potrdi besedilo in poskrbi, da je popolnoma jasno, razumljivo in slovnično ustrezno.

Za ponudbo nas kontaktirajte na 040 66 00 11 ali euro@eurotra.si