Prevajanje poslovnih in finančnih besedil

Prevajanje je v poslovnem svetu še toliko bolj pomembno, saj lahko intenzivno vpliva na uspešnost poslovanja. Vsa besedila morajo biti v ciljnem jeziku napisana brezhibno, jasno in razumljivo, saj za napake nikakor ni prostora.

V podjetju Multilingual imamo storitve še posebej prilagojene zahtevam posameznih podjetij, s katerimi dolgoročno sodelujemo, saj smo za vas vedno pripravljeni iti še korak dlje. To pomeni, da vam zagotavljamo maksimalno hitro odzivnost in prioritetno obravnavo, kadar se znajdete v časovni stiski.

Odlična priporočila in preverjena kakovost

Prevajanje vedno opravljajo le preverjeni prevajalci, ki imajo odlične reference in s katerimi sodelujemo vrsto let z ruskimi agencijami. Vaše besedilo vedno predamo strokovnjaku, ki je izurjen točno za vaše področje in ki poskrbi, da je vsa terminologija uporabljena ustrezno in da besedilo doseže želeni učinek.

Cenimo vaš čas, zato smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure, kar najhitreje pa vam odgovorimo tudi po zaključku uradnega delovnika in med vikendi. V izrednih primerih lahko dorečemo tudi termine, v katerih vam bomo dosegljivi ves čas, saj se zavedamo, da je tudi to v poslovnem svetu včasih nujno potrebno. Prevajamo todi v nedeljah in praznikih.

 

Za ponudbo nas pokličite na 040 66 00 11 ali nam pišite na euro@eurotra.si